Tim Cook: Because of this, iOS will never open

Tim Cook: Because of this, iOS will never open

IOS یک سیستم بسته است که توسط اپل مهر و موم شده است. با توجه به اظهارات جدید تیم کوک، امیدواری‌ها مبنی بر اینکه این امر در آینده تغییر کند، بی‌اساس است. رئیس اپل می گوید که امنیت همیشه حرف اول را می زند.

iOS بسته می ماند: تیم کوک مخالف باز شدن است

بر خلاف اندروید، iOS به‌عنوان سیستم‌عامل آیفون‌ها بسیار پیچیده‌تر است. همانطور که تیم کوک اکنون تأیید کرده است، این در آینده نیز تغییر نخواهد کرد. برنامه‌ها و فرآیندهای پرداخت باید همچنان از طریق اپل اجرا شوند ، حتی اگر برخی دادگاه‌ها موضوع را کمی متفاوت از مدیر عامل اپل ببینند.

وقتی از کوک پرسیده شد که چرا اپل اینقدر محکم بر iOS کنترل دارد ، کوک پاسخ زیر را داد: “تمرکز اصلی ما در اپ استور حفظ حریم خصوصی و امنیت است. این دو اصل اصلی هستند که یک محیط بسیار قابل اعتماد برای مصرف کنندگان و توسعه دهندگان ایجاد می کنند.” . اگر فروشگاه برنامه باز شود، دیگر نمی توان امنیت را تضمین کرد، بنابراین نتیجه گیری.

کوک همچنین هرگونه امید به بارگذاری جانبی احتمالی برنامه‌ها در آیفون را رد کرد : “هیچ بارگذاری جانبی در آیفون وجود ندارد. ما آیفون را روی برنامه‌های بدون سانسور باز نمی‌کنیم. این برنامه‌ها در صورت پذیرش می‌توانند در اپ استور فهرست شوند. محدودیت های حفاظت از داده ها “(منبع: MyDrivers via Gizchina).

در ویدیو : شما باید این را در مورد مدل های فعلی آیفون ۱۳ بدانید.

اپل نسبت به رقابت در اپ استور هشدار داد

اپل مایل است در آینده نیز تعهدی را برای داشتن سیستم پرداخت خود در اپ استور اعمال کند. اگر کاربران محتوا را «از منابع دیگر» خریداری کنند، «در معرض خطر تقلب قرار دارند». حکمی از کره جنوبی اخیراً در این زمینه سروصدا به پا کرد. در اینجا اپل دیگر مجاز نیست سایر ارائه دهندگان سیستم های پرداخت را از فروشگاه App حذف کند. فروشگاه Play گوگل نیز تحت تأثیر این قضاوت قرار گرفته است.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *